Vitvarufixarn Norr AB

I oktober 2012 grundades Vitvarufixarn Norr AB med en vision om att erbjuda den bästa servicen för maskiner i hem och tvättstuga.

Idag, över 12 år senare har Vitvarufixarn Norr AB etablerat sig som ett erkänt och pålitligt serviceföretag i Skellefteå både för privatpersoner, företag, kommun och landsting.

Vår långvariga erfarenhet och vårt hjärta och engagemang för god service har gett oss möjlighet att erbjuda våra kunder en pålitlig och kvalitativ service inom reparation och underhåll av luftvärmepumpar, tvättstugeutrustning, storköksutrustning och vitvaror.

Vitvarufixarn Norr i Skellefteå

"Vi ska alltid hjälpa våra kunder med den glädje, passion och kunnande som vi själva förväntar oss när vi anlitar en hantverkare"

Hör av dig

Väletablerat serviceföretag i Skellefteå med goda referenser.

Vitvarufixarn Norr AB har stadigt växt sedan det grundades 2012 och är idag ett väletablerat serviceföretag med goda referenser och avtal med allt ifrån kommunala bolag till stora privata aktörer och privatpersoner.

Idag är vi leverantör åt Skelleftebostäder AB, Skellefteå Industrihus, Skellefteå kommun, Norsjö kommun, Malå kommun samt många av de privata aktörerna inom fastighetsbranschen i Skellefteå. Vi är auktoriserad verkstad och hanterar garantiärenden åt bland annat Bosch, Siemens, Neff, Electrolux Professional, Zanussi och Mitsubishi Electric värmepumpar.

Vitvarufixarn Norr AB har idag åtta medarbetare som alla brinner för det vi gör och älskar att hjälpa både befintliga som nya kunder. Vi har el-behörighet som gör att vi kan montera utrustning och förlänga installationer på befintlig gruppledning.

Inom företaget har vi 3 st certifierade kyltekniker som arbetar med allt från luftvärmepumpar till kylrum, reparation av bergvärmepumpar, storkökskyla och hushållskyla såsom kylskåp & frysar.

Under åren har vi slutfört mer än 37 000 servicejobb, installerat över 6 000 värmepumpar, monterat hundratals av Electrolux Professionals professionella textilvårdsprodukter och totalrenoverat ett 40-tal tvättstugor.

Sedan 2022 har vi också AAA kreditbetyg från Bisnode, vilket bekräftar vår ekonomiska stabilitet, höga kreditvärdighet och starka finansiella position. Det visar också att vi är en pålitlig och ansvarsfull affärspartner som står på en stabil grund, och vi är fast beslutna att fortsätta stärka våra relationer med kunder och samarbetspartners för att gemensamt möta framtida utmaningar och möjligheter tillsammans med er.


Robert Olofsson

VD / Arbetsledare kyla & proffstvätt

Proffstvätt, luftvärmepumpar & kyla
0910 – 21 59 86
robert@vitvarufixarn.se

Fredrik Brännström

Arbetsledare bokningssystem

Administration & bokningssystem
0910 – 21 59 80
fredrik@vitvarufixarn.se

Adam Björk

Arbetsledare vitvaror

Vitvaror, marknadsföring & IT
0910 – 21 59 81
adam@vitvarufixarn.se

Adam
Erik Jonsson

Servicetekniker / värmepumpsmontör

Service & installationer
0910 – 21 59 84
erik@vitvarufixarn.se

Erik
Jonathan Söderlund

Servicetekniker / värmepumpsmontör

Philip Hedlund

Servicetekniker / vitvarumontör

Ronny Öhgren

Servicetekniker / vitvaror

Service & installationer

0910 – 573 26
ronny@vitvarufixarn.se

Sofia Lindmark

Administration 0910 – 21 59 87 sofia@vitvarufixarn.se

Övriga ärenden

Växel: 0910 – 21 59 89
Generell kontaktmail: info@vitvarufixarn.se
Jobbförfrågningar: jobb@vitvarufixarn.se
PDF-fakturor: inbox.lev.436440@arkivplats.se
Ekonomi: ekonomi@vitvarufixarn.se