Storkök

Vitvarufixarn Norr AB hjälper er med service och inköp av utrustning för professionella kök. Vi erbjuder allt från maskiner till inredning för att hjälpa dig att skapa en optimal arbetsmiljö i ert kök.

Vi har ett brett utbud av produkter från välrenommerade tillverkare så som Zanussi & Electrolux Professional men kan även bistå med produkter från andra leverantörer. Våra tekniker hjälper dig med allt från installation och underhåll till reparationer och felsökning och vår personal hjälper dig gärna att välja rätt utrustning för dina behov.

Vi, tillsammans med våra leverantörer hjälper er skräddarsy lösningar för kök i olika storlekar och branscher och vårt mål är att hjälpa dig att skapa en effektiv och säker arbetsmiljö för dina anställda och att göra det enklare att servera god mat till dina gäster.

Om du behöver en ny kombiugn till ert tillagningskök eller om ni är en arbetsplats eller en verksamhet som letar en diskmaskin för professionellt och snabbt arbetsflöde kan vi hjälpa er.

Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra tjänster och produkter.
Vi ser fram emot att hjälpa er att nå framgång i er verksamhet.

Vanliga frågor om utrustning för storkök

Här kan du få svar på de vanligaste frågorna vi får om storköksprodukter. Om du inte hittar svar på din fråga här kan du kontakta oss genom knappen nedan.

Kontakta oss

Vi är samarbetspartner och garantiverkstad åt Zanussi och tillhandahåller hela Zanussis sortiment.

Om ni söker annan utrustning som inte finns i Zanussis sortiment eller om ni har specifika önskemål om en viss produkt eller ett visst märke, kontakta oss så hjälper vi er gärna eller hänvisar vidare i vårt breda kontaktnätverk.

Ja, vi har kompletta kylrum i alla storlekar och hjälper gärna till att projektera och montera ert kylrum. Kontakta oss så berättar vi mer.