Proffstvätt

Vi på Vitvarufixarn Norr AB är Excellence Partner, auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad åt Electrolux Professional textilvårdsutrustning.

Sveriges första moderna tvättstuga skapades under 1900-talets första hälft för att underlätta vardagen. Tvättstugan var en bärande lösning för att nå en ökad välfärd för alla, helt enkelt genom att dela på resurserna.

Den grundtanken gäller än idag och känns mer relevant än någonsin, då den inte bara har ekonomiska fördelar utan även ur miljömässig och energibesparande synpunkt. Vi har utrustning för alla ändamål; från tvättstugan i flerbostadshus, till tvättlösningar inom vården, på din arbetsplats, i stallet eller i omklädningsrummet hos er idrottsförening.

Kontakta oss för mer information.

5-års garanti

Vi lämnar 5 års garanti på alla våra textilvårdsprodukter för professionellt bruk (eller 15 000 driftstimmar, det som uppnås först). Ett bekymmersfritt ägande.

Energieffektivitet

Våra maskiner är designade för att använda mindre vatten och energi, vilket hjälper till att minska driftskostnaderna och miljöpåverkan på er tvättlösning.

Hållbarhet & tillförlitlighet

Electrolux Professional tvättutrustning är byggd för att klara av tung användning i professionella miljöer och är designad för att hålla i många år med minimalt underhåll.

Användarvänlighet

Vår tvättutrustning har enkel och intuitiv kontrollpanel, vilket gör våra maskiner lätta att använda för alla, samtidigt som de är ergonomiskt utformade för proffesionellt bruk.

Vanliga frågor om tvättstugor och proffstvätt

Här kan du få svar på de vanligaste frågorna vi får om professionella tvättlösningar. Om du inte hittar svar på din fråga här kan du kontakta oss genom knappen nedan.

Kontakta oss

Om du köper Electrolux Professional textilvårdsutrustning har du 5 års garanti på din produkt. Vi är auktoriserad verkstad och Excellence Partner med Electrolux Professional och prioriterar givetvis er vid eventuella händelser om ni köper er utrustning av oss. Undantaget är om ni köper en MyPro tvättmaskin eller torktumlare, garantitiden är då 2 år.

Det finns stora pengar att spara på att sätta in lågenergiprodukter, särskilt på torksidan. Med dagens värmepumpsteknik kan man många gånger räkna hem sin investering i en någorlunda aktivt använd tvättstuga bara på energibesparingen. Kontakta oss hjälper vi er att göra en utredning på hur mycket ni kan spara på att byta ut era maskiner mot lågenergiprodukter.

Ja, vi både säljer och monterar passagesystem för trapphus, soprum, cykelrum, bastu eller vilken lokal ni behöver kontroll över som fungerar sömlöst med Electrolux Vision och hanteras av er med hjälp av oss.

Nej, vi tillhandahåller molnbaserade tjänster för databashantering så ni slipper onödigt krånglig teknisk utrustning under era vingar.

Kontakta oss så tar vi tillsammans med er fram uppgifter om antal lägenheter eller boende som ska tvätta i tvättstugan, eller planerad tvättmängd i ert tvätteri så hjälper vi gärna till att ta fram rätt maskiner för er tvättstuga eller verksamhet.