Vitvaror

Vitvarufixarn Norr AB erbjuder nyförsäljning, service & underhåll av vitvaror. Vårt team består av en grupp tekniker med lång erfarenhet på ett brett utbud av de flesta märken som idag finns på marknaden.

För att göra det mer ekonomiskt för er att reparera era vitvaror kan ni använda er av RUT-avdraget vid reparation av vitvaror för att halvera arbetskostnaden och samtidigt göra det mer miljömässigt hållbart genom att välja en reparation framför ett nyinköp.

Med vår kompetens och kunnande erbjuder vi också kostnadsfri och professionell rådgivning när du behöver köpa nya maskiner.

Vi strävar efter att alltid leverera högkvalitativ service och förse våra kunder med det bästa stödet för att hålla era vitvaror i toppskick.

Köp dina vitvaror hos Vitvarufixarn

Kontakta oss genom vårt kontaktformulär om du önskar rådgivning inför ett köp eller vill beställa vitvaror. Vi säljer bara produkter vi själva tror på med bra garantivillkor och med en helhet där ni alltid kan vända er till oss, både vid köp eller om något händer.

Vanliga frågor om vitvaror

Här kan du få svar på de vanligaste frågorna vi får om vitvaror. Om du inte hittar svar på din fråga här kan du kontakta oss genom knappen nedan.

Kontakta oss

Vi tar 820kr inkl moms efter godkänt RUT-avdrag för att komma ut och göra en felsökning eller enklare reparation på er vitvara, förutsatt att du bor inom 2 mil från Skellefteå centralort. Kan vi lösa problemet på ett besök kostar det inget mer, annars tillkommer ytterligare arbetstid och reservdelar.

Ja, många gånger kan hemförsäkringen hjälpa till så länge din vitvara inte är mycket äldre än 5-7 år. Efter det blir åldersavdraget ofta så stort att det inte är lönt att använda sig av hemförsäkringen.

Tänk på att begära pris utan RUT-avdrag om du tänkt använda dig av hemförsäkringen då försäkringsbolagen ej godtar en faktura med RUT-avdrag som underlag vid utbetalning av ersättning för utfört arbete.

Ja, det går bra att beställa reservdelar till era vitvaror av oss. Klicka här och fyll i formuläret så komplett ni kan så hjälper vi er med kostnadsförslag eller att beställa de reservdelar ni behöver.